A RESIDEO újraalkotja az okosotthon élményét!

2018. december 03. hétfő, 17:56

Bemutatkozik     az új vállalat a Honeywell Home termékek mögött.

 

Önálló vállalatként, Resideo néven működik tovább a Honeywell lakossági termékeket világszerte forgalmazó üzletága az amerikai anyagcégtől történt különválás után, amely 2018.október 30-án a New-York-i tőzsdén történt részvénybevezetésével vált teljessé.

 

Így nálunk, Magyarországon is a Resideo forgalmazza a továbbiakban Honeywell Home márkanév alatt a már ismert lakossági termékeket. A fókuszban a lakossági komfort és biztonsági megoldások állnak kiemelten az okosotthon termékek, mint például a Wi-Fi-s okostermosztátok és biztonsági kamerák. Természetesen a már eddig jól ismert termékkörök is elérhetők, mint a fűtési- és vízvezetéki szerelvények, szabályozó és beavatkozó elemek.

 

“A Resideo-nál hiszünk benne, hogy számtalan intuitív, felhasználóbarát lehetőség rejlik a modern otthonok összetett rendszereinek hálózatba kötésére – mondta Mike Nefkens elnök vezérigazgató. “A modern technológiának köszönhetően otthonaink még biztonságosabbak és még energiatakarékosabbak lesznek, egyszerűbb használatot és több beavatkozási lehetőséget kínálva a végfelhasználóknak a mindennapokban, mint eddig bármikor.”

 

„Az Otthon megteremtése az egyik legnagyobb befektetés egy ember életében. Így érthető, hogy ez az egyik legfontosabb hely számunkra is, ez táplálja lelkesedésünket a Resideo-nál, hogy az Otthonokat bevezessük a jövőbe.” -mondta Mike Nefkens.

 

További információ angol nyelven: www.resideo.com

Utoljára frissítve: 2018. december 03. hétfő, 18:07