Megújult Testo okos érzékelők okostelefon vezérléssel Kiemelt

2019. július 26. péntek, 06:18

A mai digitális világban már szinte elképzelhetetlen a folyamatosan fejlődő technológia nélkül élni. Okostelefonjaink életünk szerves részét képezik, nem csak szabadidőnkben, de már munkánk során is.
A Testo egyesítette az okostelefonok nyújtotta kényelmet és a precíz méréstechnológia által biztosított hatékonyságot.

 

 

 


Az új testo Smart Probes okos érzékelők praktikus megoldást nyújtanak a mindennapi mérési feladatok elvégzésére, legyen szó bármilyen területről. A vezeték nélküli műszerek kis méretük és kialakításuk révén a nehezen hozzáférhető helyeken is könnyedén alkalmazhatók. Az érzékelők Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikálnak az okostelefonra telepíthető díjmentes applikációval, így a mért értékek valós időben jelennek meg a telefon kijelzőjén. Az új fejlesztések révén a termékcsalád egyes műszerei már akár 100 m-es Bluetooth hatótávval rendelkeznek, valamint a hajlított/hajlítható érzékelőfejek lehetővé teszik a nehezen hozzáférhető helyeken végzett méréseket is.

 

 

 

 

Az applikáció egyszerre akár 6 érzékelőt is képes vezérelni, így a kompakt műszercsaláddal összetett mérési feladatok is elvégezhetők. A különböző mérőmenük felgyorsítják a mérések folyamatát, valamint automatikusan kiszámítják az esetleg szükséges paramétereket (pl. térfogatáram, túlhevítés, stb.). A mért értékekből gyorsan és egyszerűen készíthetők jegyzőkönyvek az applikációval, továbbá megjegyzések és képek is csatolhatók, teljes körű dokumentációt biztosítva. A műszerek egyenként és praktikus szettekben is elérhetők, felhasználási területtől függően.

 


További információ:
https://www.testo.com/hu-HU/termekek/smartprobes

Utoljára frissítve: 2019. július 26. péntek, 06:39