Testo digitális szervizcsaptelepek okostelefonos vezérléssel Kiemelt

2019. máj. 15. szerda, 12:54

A nem megfelelően beszabályozott hűtéstechnikai és hőszivattyús rendszerek jelentős többletköltséggel üzemelnek. Az ideális hűtőközeg-mennyiség beállításához azonban a szakértelem mellett pontos és rugalmasan használható műszerekre is szükség van. Az analóg szervizcsaptelepek pontossága korlátozott, a túlhevítés és utóhűtés, valamint a további szükséges paraméterek csak számolással határozhatók meg. További hátrányuk, hogy csak kevés hűtőközeghez használhatók. Ezzel szemben egy digitális szervizcsaptelep megbízható pontosságot nyújt, automatikusan kiszámít minden fontos paramétert, és az összes járatos hűtőközeghez használhatók.

 

 

A Testo digitális szervizcsaptelepeivel a modern technológia további előnyeit is kihasználhatja. A műszerek amellett, hogy megkönnyítik a mérés folyamatát, a dokumentációban is nagy segítséget nyújtanak. A műszerek csatlakoztathatók okostelefonra vagy táblagépre a Bluetooth kapcsolat révén, így a díjmentesen letölthető alkalmazással kényelmesebb az értékek megjelenítése akár grafikonon vagy táblázatban is, és egyszerűbb a jegyzőkönyvek készítése is egyszerűbb.

 

 

Az applikációval a hűtőközegek frissítése is elvégezhető akár a helyszínen is, így minden kihívást gond nélkül teljesíthet, a felgyorsult munkafolyamat révén pedig az új műszer ára hamar megtérül.

 

Részletek: https://www.testo.com/hu-HU/termekek/okos-hutestechnika

Utoljára frissítve: 2019. máj. 15. szerda, 13:11