Légsebesség és IAQ mérések tökéletesen: az új testo 400 Kiemelt

2019. március 15. péntek, 13:49

A testo 400 a Testo klímatechnikai műszercsaládjának legújabb tagja. A klíma- és légtechnikai mérőműszer egyesíti a precíz méréstechnológiát, a felhasználóbarát menüvezetést és a hatékony dokumentációt.

 

A klíma- és légtechnikai mérőműszer egyesíti a precíz méréstechnológiát, a felhasználóbarát menüvezetést és a hatékony dokumentációt. A műszerrel minden eddiginél kényelmesebb és hatékonyabb a légsebesség és komfortérzet paraméterek mérése, így az ideális a szellőztető és klímarendszerek működésének optimalizálására.

 

 

 

 

A testo 400 vezérlése és a mért értékek megjelenítése a nagy méretű HD érintőkijelzővel történik. A kijelző késleltetés nélkül reagál minden bevitelre, valamint a menük és mérési nézetek közötti navigálás is rendkívül felhasználóbarát. A műszerben különböző mérőmenük érhetők el, melyekkel nagyban leegyszerűsíthető a mérés folyamata: a műszer lépésről lépésre vezeti végig használóját a mérési feladat folyamatain, így garantálhatók a szabványok szerinti mérések és a megbízható eredmények. A különböző, egymással kompatibilis Bluetooth-os és kábeles szondákkal elvégezhető a releváns komfortérzet paraméterek mérése, valamint lehetséges térfogatáram, PMV/PPD és WBGT mérés is. A szondák cseréjéhez még csak újra sem kell indítani a műszert, ami további kényelmet és időmegtakarítást nyújt. A műszerre és az opcionálisan elérhető mérőállványra egyszerre akár 8 szonda is csatlakoztatható, így az összetett mérési feladatok is kényelmesen megoldhatók.

 

 

 

A mérés közben és annak elvégeztével a testo 400 klíma- és légtechnikai mérőműszeren megjeleníthetők a részletes eredmények listanézetben, grafikonon, vagy táblázatban is. A műszer a dokumentáció folyamatát is megkönnyíti: az okostelefon-vezérlés révén gyorsan és hatékonyan vihetők be további szükséges adatok a jegyzőkönyvhöz. A jegyzőkönyv elkészítése után az továbbítható e-mailben WiFi-n keresztül, vagy kinyomtatható egy gyorsnyomtatóval, akár közvetlenül a helyszínen is. Ez kevesebb papírmunkát és több rendelkezésre álló időt jelent. Az intelligens kalibrálási megoldásnak köszönhetően elég a szondákat beküldeni kalibrálásra, így maga a műszer szabadon használható a további szondákkal. A műszer praktikus szettekben is elérhető, valamint lehetőség van teljesen egyéni, igény szerint bővíthető konfigurációk összeállítására is, ami minden klíma- és légtechnikai mérési feladatra alkalmas.

 

 

További információ:
https://www.testo.com/hu-HU/termekek/testo-400

Utoljára frissítve: 2019. április 09. kedd, 14:03