Intelligens méréstechnológia: testo 300 füstgázelemző Kiemelt

2019. február 15. péntek, 11:49

A smart-touch technológia, a felhasználóbarát menüvezetés, a hatékony dokumentáció, és a tartozékok széles választéka révén.

 

Teljes töltöttségről indulva a műszer napi többszöri mérés mellett akár egy hétig is használható, mielőtt újra töltésre lenne szüksége. Az alsó részen található a füstgázszonda csatlakozó, a környezeti hőmérséklet érzékelő, egy nyomás csatlakozó differenciálnyomás méréshez, valamint 2 darab USB-C csatlakozó, melyre további érzékelők kapcsolhatók (pl. csőhőmérséklet érzékelő).
A füstgázelemző gumírozott élű robusztus műszerháza a mindennapi munka során ellenáll a behatásoknak. A hátoldalon található 4 erős mágnessel biztosan rögzíthető a műszer fém felületekre, biztosítva a szabad kézhasználatot a mérés során.

 

 

 

A műszer 5”-os HD kijelzője a műszerházba van süllyesztve, így védve van a behatásoktól. A smart-touch vezérlés révén a kijelző minden bevitelre késleltetés nélkül reagál, a különböző ujjmozdulatokkal lehetséges zoomolás, húzással váltani lehet a táblázatos, grafikonos vagy corestream nézetek között, nyomva tartással és húzással pedig áthelyezhetők a mérési nézet egyes elemei. Energiatakarékosság céljából a műszer készenléti módba állítható, amiből felébresztve a azonnal mérésre kész.

 

A testo 300 füstgázelemzővel az előre beállított, átláthatóan rendezett mérőmenük révén minden fűtésrendszerekkel kapcsolatos mérési feladat elvégezhető, így a mérés folyamata nagyban leegyszerűsíthető. A mérőmenükkel többek között a következő mérések végezhetők el: füstgázelemzés, huzatmérés, CO mérés, koromszám mérés, differenciálnyomás-mérés, hőmérséklet-különbség mérés, tömörségvizsgálat, vagy O2 mérés.
A mérés után a jegyzőkönyv készítés is rendkívül egyszerű: az ügyfelek és a mérési helyek adatai gyorsan és kényelmesen bevihetők a műszerbe, akár egy okostelefonnál. A saját adatok előre felvihetők, valamint lehetőség van megjegyzések, képek, saját logó vagy bélyegző hozzáadására is. Az ügyfél a műszeren is aláírhatja a jegyzőkönyvet, de lehetőség van annak kinyomtatására is egy opcionális Bluetooth nyomtató révén. Az elkészült jegyzőkönyv akár közvetlen a helyszínről is továbbítható az ügyfélnek vagy az irodába vezeték nélküli hálózaton keresztül, amennyiben pedig nem áll rendelkezésre internetkapcsolat, úgy a műszer képes eltárolni a mérési adatokat, jegyzőkönyveket, és képeket is.

 

 

A testo 300 alapesetben egy O2 és egy CO mérőcellával van felszerelve, szükség esetén egy NO mérőcella is beépíthető utólag. A hosszú élettartamú Longlife mérőcellák a frisslevegős hígítással akár 30.000 ppm CO-t is képesek mérni. A testo 300 kompatibilis a testo 320, a testo 330, és a testo 330i szondáival, a bajonettzárral pedig biztosítható a csatlakozás. A műszer képes a gázút nullázására még úgy is, hogy a szonda a füstgázáramban van.
A műszer 2 vagy 4 éves garanciával is elérhető, a füstgázelemző regisztrációjával pedig további egy év extra garancia érvényesíthető. A testo 300 füstgázelemzőhöz tartozékok és kiegészítők széles választéka is elérhető.

 

Részletek: https://www.testo.com/hu-HU/termekek/fustgazelemzo-testo-300

Utoljára frissítve: 2019. február 15. péntek, 12:08