Hőszivattyúk gazdaságos üzemeltetése Testo mérőműszerekkel

2020. március 02. hétfő, 06:57

A Testo digitális szervizcsaptelepeivel, illetve a testo Smart Probes szettekkel rendkívül pontos mérések végezhetők.

A hőszivattyúk gazdaságos hűtést biztosítanak a nyári időszakban, ugyanakkor a téli hideg beköszöntével is hatékony megoldást jelentenek a fűtésre. Mindezt azonban csak precíz beállítás mellett teszik, ami analóg mérőműszerekkel a működési elvből adódó pontatlanság miatt már nem lehetséges.

 A Testo digitális szervizcsaptelepeivel, illetve a testo Smart Probes szettekkel rendkívül pontos mérések végezhetők, a beállításhoz szükséges paraméterek pedig automatikusan számításra kerülnek. A Testo hűtőközeg szivárgáskeresői még a legkisebb szivárgásokat is érzékelik az előírásoknak megfelelően, a vákuummérő az egyszerű használat mellett páratlan pontosságot biztosít. A beüzemelést, karbantartást és szervizelést tovább segíti a valós idejű kijelzés, a robusztus műszerház és az egyes műszerekhez csatlakoztatható díjmentes, okostelefonokra és táblagépekre is letölthető testo Smart Probes és testo Refrigeration applikáció is.

 Az applikációval nem csak az értékek nyomon követése, de azok egyszerű dokumentációja és továbbítása is elvégezhető. A műszerek praktikus, kedvező árú szettekben is elérhetők, melyek további tartozékokkal és kiegészítőkkel teszik még hatékonyabbá a munkavégzést.

Legyen szó hőmérséklet, nyomás, vagy akár villamos paraméterek méréséről, a Testo ideális felszereltséget nyújt minden hőszivattyúkkal kapcsolatos mérési feladatra.

 

Tovább a Testo oldalára: https://www.testo.com/hu-HU/

Utoljára frissítve: 2020. március 02. hétfő, 07:13