Az Aereco Légtechnika Kft. környezetbarát központot hozott létre

2019. augusztus 01. csütörtök, 19:57

Az Aereco ezért több évtizede elkötelezett a hatékony, szabályozott szellőztetés mellett. Ennek bizonyítékaként a lehető legmagasabb szintű technológiai megoldásokat ötvözve egy olyan épületet hoztak létre, ahol kimagaslóan jó a levegő minősége és amely minden energetikai és környezetvédelmi előírásnak megfelel.

Az épületben a legkorszerűbb Aereco termékek is beépítésre kerültek, így minden helyiségbe optimális mennyiségű friss levegő jut, attól függően, hogy hányan tartózkodnak a helyiségben és mennyi szennyezőt (pára, CO2, v. jelenlét alapján) termelnek. A hővisszanyerős központi szellőztetőgépek maximális hatékonysággal, minimális hőveszteség mellett automatikusan szabályozzák az elszívott és befújt légmennyiséget.

Az épületben rendkívül takarékos LED világítás és nagy méretű nyílászárók biztosítják a szükséges mennyiségű fényt. Mindezek mellett intelligens szenzorok által automatikusan irányított árnyékolók teszi hatékonyabbá az épület hűtését.

A zöld tető rengeteg káros anyagot nyel el, javítja a mikroklímát és oxigént termel. A fűtés-hűtés hőszivattyúkkal történik, melyhez a szükséges áramot és az épület egyéb elektromos áram igényét a tetőn található napelemek termelik meg, 100%- ban környezetbarát módon.

Címkék: