Rovat: Rövid hírek

Megvan a Construma új időpontja! Kiemelt

2020. április 07. kedd, 12:48

A Hungexpo Zrt. vezetősége arról tájékoztatta portálunkat, hogy a korábban tervezett júniusi időpont helyett ősszel lesz az idei Construma.

 

A Hungexpo Zrt. vezetősége figyelembe véve a koronavírus-járvány terjedését, az előzetes optimista becsléseket meghaladó, hosszabb időtávú hatását, a CONSTRUMA és OTTHONDesign kiállítások megrendezését egy még későbbi időpontra helyezi át.
A március 11-én kialakult vis maior helyzetre tekintettel halasztásra megjelölt júniusi időpont helyett az új időpont: 2020. október 7-11.Bízunk benne, hogy a kiállítást már ebben az időszakban biztonságosan tudjuk megrendezni, a korábbiakban már megszokott, alapos előkészítéssel, színvonalas körülmények között. A rendezvény hozzájárulhat a gazdaság, ezen belül az építőipari ágazat lendületesebb újraindításához is, a magunk eszközeivel mindent megteszünk ennek elősegítése érdekében.
A vis maior helyzetből következő halasztás miatt az új, októberi időpontra a kiállítóink szerződései automatikusan érvényesek, a már számlázott és/vagy befizetett előlegeket az új időpontra tesszük át.
A HUNGEXPO CONSTRUMA / OTTHONDesign csapata home office keretében továbbra is rendelkezésre áll, kollégáink telefonon vagy e-mailben elérhetők. Folyamatosan dolgozunk a kiállítások előkészítésén, bízva abban, hogy októberben újra találkozunk – áll abban a levélben, amit a Hungexpo vezérigazgatója, Ganczer Gábor jegyez.

Utoljára frissítve: 2020. április 07. kedd, 12:58
Címkék: