Rovat: Rövid hírek

70 éves a Rothenberger! Ünnepeljen velünk! Kiemelt

2019. október 16. szerda, 07:17

70 éves a Rothenberger! A mi évfordulónk középpontja ÖN! Az   elmúlt   70   évben,   vállalatunkban  és  iparágunkban  számos  változás történt. Ami a legfontosabb a számunkra az változatlanul ÖN!

 

A ROTHENBERGER számára 70 éve a szakemberek állnak a középpontban. Az Önök javaslatai segítettek Bennünket az innovatív szerszámok fejlesztésében a szervizmegoldások, csőszerelés, ellenőrzés és karbantartás területein. A szakembereket segíti a 250 szabadalmaztatott megoldás, és a több mint 300 millió eladott szerszám, melyeket naponta használnak az építkezéseken – mindemellett többszörös design díjas termékek.  Büszkék vagyunk rá, hogy az USP Marketing Consultancy B.V. 2016 évben készült tanulmánya szerint 10 ROTHENBERGER szerszámot használó szakember közül 9 tovább ajánlaná termékeinket. Németországban, Lengyelországban, az Egyesült Királyságban és Hollandiában az European Installation Monitor 2017 első negyedévében a ROTHENBERGER volt a legnépszerűbb szerszám márka.Köszönjük a bizalmat!

 

Tovább a Rothenberger akciós ajánlatára:

 

https://www.rothenberger.hu/fileadmin/rothenberger-relaunch/hu/media/Service/Akcios_lapok/ROTHENBERGER_70__OSZI_PROMO_2019_web.pdf

 

Utoljára frissítve: 2019. október 16. szerda, 20:52
Címkék: