Rovat: Rövid hírek

Promóciós Testo füstgázelemzők most ajándék Wiha e-csavarhúzóval Kiemelt

2019. szeptember 30. hétfő, 19:48

Ahhoz, hogy a gázkazánok kifogástalanul és gazdaságosan üzemeljenek a fűtési szezon idején, elengedhetetlen a megfelelő beállítás. Ehhez azonban szükség van egy megbízható füstgázelemzőre, amivel pontosan megállapítható a tüzelőberendezések hatásfoka, az általuk kibocsátott káros anyagok mennyisége, illetve ellenőrizhetők az üzemelés biztonságát befolyásoló tényezők.

 

 

 

Álljon készen Ön is a fűtési szezonra a testo 300 füstgázelemzővel. A műszer használatát rendkívül egyszerűvé teszi az érintőkijelző, az előre beállított mérőmenük pedig jelentősen felgyorsítják a munkafolyamatot. A mérések után a dokumentáció akár közvetlenül a helyszínen is elvégezhető, az elkészült jegyzőkönyv pedig elektronikus formátumban tárolható és továbbítható.

 

 

A Testo őszi promóciója keretében most egyes füstgázelemző szettekhez egy Wiha e-csavarhúzó készlet jár ajándékba. A promóciós szettek mind felszerelhetők NO mérőcellával, a különböző méréstartományok és konfigurációk révén pedig a lakossági és a nagyobb teljesítményű kazánokon egyaránt végezhetők mérések. A promóciós szettekre 4 év garancia jár, ami termékregisztráció útján egy év extra garanciával kiegészíthető.

 

További részletek a promociós oldalon: www.testo.hu/promocio.

Utoljára frissítve: 2019. szeptember 30. hétfő, 20:03