Nyomtatás
Rovat: Rövid hírek

Országos Magyar Épületgépész Napok - november 25 - 30.

2019. szeptember 17. kedd, 18:24
Debreceni egyetemisták az OMÉN 2018 keretében megszervezett gyárlátogatáson a Pipelife-nál  Debreceni egyetemisták az OMÉN 2018 keretében megszervezett gyárlátogatáson a Pipelife-nál

Az Országos Magyar Épületgépész Napok Irányító Testülete nyáron is folytatta a szervezést. Szeptembertől már a helyi ötletek, kezdeményezések megismerése és segítése az egyik fő feladatuk.  A testület a szakmai programok mellett kulturális, közösségi és sportrendezvények szervezésére is biztatja a kisebb-nagyobb helyi, munkahelyi, formális vagy informális szakmai közösségeket. Akár olyanokra is, amelyek a szakmán kívülieknek is szólnak. 

 

Az OMÉN szervezői hatékony kommunikációs támogatást és szükség esetén szervezési segítséget adnak a helyi, közösségi kezdeményezőknek. Arra kérik őket,  hogy az OMÉN programjai közé mielőbb regisztrálják a rendezvényüket a talalkozzunk.hu oldalon. A rendezvény az egyszerű regisztrációval nyilvánossá válik, az OMÉN munkatársai pedig felveszik a kapcsolatot a szervezőkkel. Igény esetén az OMÉN programjairól szóló emailes hírlevelekkel segíteni fognak abban, hogy a kezdeményezés, a rendezvény „megtalálja” az érdeklődőket, és sikeres legyen.

 

Az épületgépész napok egyhetes programját a hagyományos Épületgépész Bál zárja. A bálon a szórakozásé a fő szerep, de itt kerül sor a szakma kiválóságainak elismerésére, díjak átadására is. Ön is jelölhet a talalkozzunk.hu oldalon. A jelölések, a sok vélemény jelentősen emeli a díjak értékét.

 

A bálra meghívhatják üzleti partnereinket is. A Hotel Intercontinental báltermébe legfeljebb 300 fő fér be, ezért esetleg nem minden érdeklődőnek jut hely. Az elmúlt években az utolsó hetekre már elfogytak a jegyek. Idén már szeptember elsejétől elkezdődik a jegyek árusítása, on-line vásárlás is lehetséges ITT. A mielőbbi jegyvásárlás az asztalhelyek elosztásánál is előnyt jelent.

 

 

 

 

 

 

 

Utoljára frissítve: 2019. szeptember 17. kedd, 19:01
Címkék:

Kapcsolódó cikkek