Rovat: Rövid hírek

Már készülnek az OMÉN-re és szervezik az Épületgépész Bált

2019. július 02. kedd, 06:18

 

Az egyhetes, országos szakmaközösségi rendezvénysorozatra november 25-30 között kerül sor. A cél az épületgépész szakma értékeinek felmutatása, a belső párbeszéd, az összetartozásunk erősítése, a szakma ismertségének és elismertségének növelése.


Az Országos Magyar Épületgépész Napok koordinálására hét szakmai szervezet konzorciumot hozott létre. Ez programokat, rendezvényeket kezdeményez országszerte, és önálló rendezvényként megszervezi a hagyományos Épületgépész Bált, amelynek időpontja november 29, a helyszíne idén is a Hotel Intercontinental. A bál keretében kerülnek átadásra az „Év emberei” „Az épületgépészetért” a „Macskásy Árpád” és a „Meszlényi Zoltán” díjak.
Minden további folyamatosan aktualizált információ, a bál Támogatói Csomagjai és a szervező munkatársak elérhetőségei megismerhetők a megújított talalkozzunk.hu oldalon.

 

Az OMÉN Konzorcium tagjai:
Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség, MMK Épületgépészeti Tagozat, Magyar Épületgépészek Szövetsége, Hűtő és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetsége, Kéményjobbítók Országos Szövetsége, Magyar Uszodatechnikai Egyesület, Magyar Gázipari Vállalkozók Egyesülete.

 

Az OMÉN Koordináló Bizottságának tagjai:
Elnöke Gyurkovics Zoltán (MMK ÉgT), további tagok Baumann Mihály (PTE), Dr. Barótfi István (MÉgKSZ), Dr. Szekeres József (Rosenberg Hungária), Erdei István (Grundfos), Golyán László (MÉGSZ), Király Tamás (Aereco).
Az Épületgépész Bál Szervező Bizottsága: az elnöke Király Tamás (Aereco), tagjai Kassai Ferenc (BPMMK), Gyárfás Attila (MÉGSZ), Gyurkovics Zoltán (MMK ÉgT) Őri Éva (Evacon Kft.).

Találkozzunk 2019-ben is az OMÉN számos programján, rendezvényén és az Épületgépész Bálon!

www.talalkozzunk.hu

Utoljára frissítve: 2019. július 30. kedd, 07:18