Rovat: Rövid hírek

Műegyetemi Épületgépész Nap – BME, 2019. november 29.

2019. június 24. hétfő, 18:45

Az idei évben másodszor kerül megszervezésre az Országos Magyar Épületgépész Napok rendezvény sorozat 2019. november 25 – 29. között. Ebbe az eseménysorozatba illeszkedik az immár 23 éves múlttal rendelkező kiállítás és szakmai konferenciák története. Az elmúlt években változó helyszínek és tartalom mellett találkoztak az épületgépész társadalom szereplői, de mára egyértelműen Műegyetemi szervezésű lett a budapesti esemény, az elnevezése is erre utal: Műegyetemi Épületgépész Nap.

 

Találkozunk?
Találkozzunk 2019-ben is!

 

A személyes kapcsolattartás jelentette és jelenti ma is a szakmai szereplők közötti bizalom kialakulásának és megerősítésének lehetőségét. Jó érzés személyesen találkozni és megosztani egymással az év nagy sikereit, nehézségeit, tapasztalatokat, piaci információkat.

Erre kínál alkalmat a Műegyetemi Épületgépész Nap!

 

Idén 24. alkalommal, ezen belül a BME-n 12. éve kerül megrendezésre az évet lezáró nagy szakmai találkozó. A helyszín és a rendezők az évek során változtak, de pár éve kialakult egy stabil háttér, ami a megújulást és ezzel a további sikeres rendezvényeket garantálja.

 

Az esemény szervezője a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, amely a siker érdekében együtt dolgozik a BME GPK Épületgépészeti és Gépészeti Eljárástechnika Tanszék munkatársaival.

 

A rendezvény időpontja:     2019. november 29.
A rendezvény helyszínei:     BME E és D épületek, a kapcsolódó laboratóriumokkal.


A már megszokott programok, mint a szakdolgozat és diplomaterv pályázat előadásai, a kötelező szakmai továbbképzés részét képező BPMK konferenciák, a Magánépítkezők fóruma, és a nagyszabású kiállítás mellett az Épületgépész vetélkedő és az ÉpGép All Stars zenekar koncertje színesíti a szakmai napot.

 

Jegyezzék be naptárjukba az eseményt!

 

Találkozzunk a Műegyetemen idén is!

 

A rendezvényre várjuk kiállítók, támogatók jelentkezését, részletek megtalálhatók a

www.talalkozzunk-muegyetem.hu honlapon!

 

 A szervezőbizottság tagjai, akikhez kérdéseikkel fordulhatnak: 

Kugler Géza a Szervező Bizottság elnöke, Keresztes-Németh Anita BPMK,
Dr. Kajtár László és Dr. Herczeg Levente BME ÉPGET Tanszék

 

Utoljára frissítve: 2019. július 03. szerda, 08:44