Rovat: Rövid hírek

A Gépész Expo, a szakma egyik legsikeresebb hazai rendezvénye Kiemelt

2019. máj. 23. csütörtök, 07:36

Az igazán színes és pezsgő rendezvényt, a három nap alatt 1600 szakember látogatta meg. Ezzel a Gépész Expo, az épületgépész szakma egyik legnagyobb, sikeres rendezvényévé vált.

 

 

Mint minden évben Sziládi Sándor – tulajdonos – beszéde nyitotta meg a rendezvényt, amiben egyfelől megemlítette az elmúlt egy év gazdasági sikereit, az építőipar helyzetét, másfelől a Gépész fejlődését és az emberi kapcsolatok fontosságát: „Büszkék vagyunk arra, hogy a 2018. évben a Gépész csoport számlázott forgalma 7 milliárd Ft fölötti növekedéssel meghaladta a nettó 38 milliárd Ft-ot. Naponta 9 milliárd Ft-os raktárkészletünkből több, mint 3200 partnert szolgálunk ki. Eredményességünket nem csak a külső, hanem a belső tényezők is befolyásolták. Talán a legnagyobb befolyásoló tényező a ceglédi logisztikai központunk bővítésének átadása volt, ahol további 7200 raklap tároló kapacitást hoztunk létre. A kamionokból 19 dokkoló kapun keresztül pakolják be- és ki az árut kollégáink.

 

 

Számunkra nagyon fontos az a jó emberi kapcsolat, ami munkatársaink és a partnereink között hosszú évek alatt felépült. Hiszem azt, ha megismerjük egymás céljait és gondjait, egymást segítve lehetünk sikeresek. A siker a tartós, kitartó munka eredménye. Az eredményeket nem egyedül hoztuk létre, hanem veletek, partnereinkkel.” – folytatta Sziládi Sándor.

 

A nyitóbeszédet követte a többi program. A kiállításon 42 márka képviseltette magát, amely szám évről-évre gyarapszik. A Gépész Expo talán nem túlzok vele, de a szakma egyik legsikeresebb rendezvényévé avanzsált, ahol lehetőség van a szakmai beszélgetésekre partner-partner, partner-kiállító vonatkozásában, mindez egy szép és igényes környezetben, nagyszerű gasztronómiai élményekkel tarkítva. Ne felejtsem megemlíteni az online nyereményjátékunkat, továbbá az új programelemünket az aukciót se, amik hozzájárultak a rendezvény oldott hangulatához, és persze ahhoz, hogy rengeteg ajándék és termék találjon új gazdát. Találkozunk jövőre is!

forrás: Gépész Magazin

Utoljára frissítve: 2019. máj. 23. csütörtök, 08:19