Rovat: Rövid hírek

Kétezer kollégával találkoztunk az év első felében

2019. máj. 06. hétfő, 14:00

Eredményesen zajlott le a MÉGSZ első félévi rendezvényes szezonja: a jó hangulatú, érdekes és tartalmas szakmai napokon és országjáró rendezvény-sorozatokon mintegy kétezer kolléga vett részt.

 

Januárban a START 2019 Épületgépészeti Évindítóval kezdtünk Budapesten, a Lurdy Házban, amelyen rekordszámú látogató és kiállító vett részt, összesen mintegy hatszázan. Ezt az először megrendezésre kerülő Gáztechnikai Szakmai Nap követte februárban, amely azonnal a legnagyobb érdeklődéssel kísért rendezvényeink közé ugrott. Márciusban tizedik alkalommal tartottuk meg a patinássá vált Napenergia-hasznosítás az épületgépészetben konferenciánkat.

 

Közben három országjáró rendezvénysorozatra (turnékra) is sor került, amely hálás feladat a számunkra, mert a vidéki kollégák nagyra értékelik a lakóhelyükhöz közeli, szakmai ismeretterjesztő programokat. A januárban induló sorozaton a Atmos, Helios, Gépész Holding, HL, Comap, Saunier Duval, Siemens, a februári turnén az Aereco, Elco, Flamco, Gépész Holding, Hajdu, Schiedel, Wavin, márciusban induló projektben pedig a Fernox, Fondital, Herz, Schell, Vivaco és a Wilo vett részt.

 

Már szervezzük az őszi Ipari és Technológia Szakmai Napot, a Megújuló Energia Szakmai Napot, a Klíma és Légtechnikai Szakmai Napot és az országjáró Aktív Épületgépészek Klubját. Arra is törekedni fogunk, hogy a szakmai összefogással szerveződő Országos Magyar Épületgépész Napok (OMÉN) programját is gazdagítsuk a kezdeményezéseinkkel. További információk a hírleveleinkben, a megsz.hu és az epuletgepesz.hu oldalakon lesznek elérhetőek.

 

B.B.

 

Galériánk a cikk után következik!

Utoljára frissítve: 2019. máj. 27. hétfő, 08:35
Címkék: