Most áprilisban Hungarotherm szakkiállítás!

2019. március 28. csütörtök, 18:15

Immár tizedik alkalommal rendezik meg idén az épületgépészet legnagyobb hazai szakkiállítását Budapesten április 3. és 7. között. A Hungarotherm kétévente vonultatja fel a gyártók újdonságait és mutatja be a legújabb trendeket.

 

A szakmai program és a kiállítás kiemelkedő lehetőséget kínál a piaci kínálat áttekintésére, a trendek megismerésére. A rendezvény szerves része a RENEO, a megújuló energiák tematikáját összefogó kiállítás, melyet a szakma és a nagyközönség részéről is kiemelt érdeklődés övez. Az idei évben e tematika mellett kiállítói oldalról a legintenzívebb részvétel a légtechnika és a hőszivattyúk témakörében mutatkozik.

 

A HUNGAROTHERM keretében többek között 5 napos workshop is lesz, minden szakmai napra más témával a fókuszban: lesz megújuló energiaforrások napja, épületgépész ankét, és épületvillamosság konferencia is. A nagyközönség napokon pedig építőipari lakossági fórum várja majd az építkezőket.

A Magyar Napelem és Napkollektor Szövetség napelem telepítés és beüzemelés bemutatót szervez a kiállítás ideje alatt. Építészek, mérnökök számára ezúttal is szerveznek szakmai túrákat a kiállításon. A túrákon előzetes regisztrációval lehet részt venni. 

 

2019-ben ismét HUNGAROTHERM és CONSTRUMA nagydíjakkal ismerik el az innovatív termékeket. A díjra azon kiállítók pályázhatnak, akik az elmúlt évben új termékkel léptek a piacra.  A beérkezett pályázatokat szakemberek alkotta zsűri bírálja el.

 

A kiállítás honlapját ITT keresheti fel! ITT talál információkat a jegyvásárlásról, szakmai programokról, és ITT regisztrálhat a szakmai túrákra is. 

 

A MÁV Zrt. és a GYSEV Zrt. utazási kedvezményt biztosít a kiállításra utazóknak.

 

 

 

 

 

 

 

Utoljára frissítve: 2019. április 09. kedd, 13:55
Címkék: