csütörtök, 29 szeptember 2022 12:15

Romló építőipari kilátások 2023-ra

Az ÉVOSZ tagszervezeteit és az építőipar további jelentősebb szereplőit, 400 céget megkeresve felmérte, hogy 2022-ben milyen változásokat hoztak a piaci körülmények, illetve a cégek milyen várakozásokkal tekintenek 2023-ra.

Bővebben...
csütörtök, 15 szeptember 2022 17:17

Mérnöki csodákat építünk

Napjaink talán legkülönösebb projektje, a MOL Campus torony. Egy épületet lakhatóságát, működését (vérkeringését, tüdejét) a belső – többnyire rejtőzködő – épületgépészeti berendezések biztosítják.

Bővebben...

  ÉPÜLETGÉPÉSZET

 

  TERMÉKÚJDONSÁGOK

 

 

  MEGÚJULÓ ENERGIA

 

A jövő jégcsarnoka az együttműködés jegyében

Május 11-én különleges eseményre került sor a mátyásföldi Jégcsarnokban. A meghívottak az Uponor szakmai bemutatóján vehettek részt, melynek keretében az elképesztő gépészeti termeket is végig járhatták az érdeklődők.

Hőszivattyús rendszerek ellenőrzése Testo digitális szervizcsaptelepekkel

Napjainkban egyre gyakrabban lehet találkozni hőszivattyús rendszerekkel. Ezen rendszerek, habár fűtéstechnikai célúak, működésük és karbantartásuk több hasonlóságot is mutat a klíma rendszerekével. Ennek okából beállításuk, diagnosztizálásuk és szervizelésük is sok szempontból egyezik.

 

  KLIMA ÉS LÉGTECHNIKA

 

 

 VÁLLALKOZÁS

Oktatóteremmel támogatott a Grohe Magyarország

Oktatóteremmel támogatott a Grohe Magyarország

A Grohe AG, Európa legnagyobb vezető szanitergyártó és szállító hazai leányvállalata hosszútávú programsorozatának egyik állomásaként a magyarországi szakképző iskolák segítését tűzte ki céljául.